Skip to main content
Brandsysteem_icoon_wit

Brandsystemen

Wil je jouw woning of bedrijfspand beveiligen met een brand- of ontruimingssysteem?
Wij geven je graag een goed advies!
Bekijk al onze diensten

Bedrijfspanden

De gemeente en brandweer stellen eisen aan de brandveiligheid van jouw bedrijfspand. Zo ben je verplicht om een ontruimingsinstallatie of brandmeldinstallatie te hebben. Bij Christianen Beveiliging kunnen wij je adviseren over de beveiligingsmogelijkheden en zorgen wij dat jouw pand voldoet aan de huidige wetten en regelgeving. Bedrijven zijn verplicht deze installaties periodiek te laten controleren. Wij kunnen ook de verplichte controles en inspecties voor onze rekening nemen.

Christianen_Beveiliging_brandsystemen_afb_1
Marc Verwiel-IMG_0033

Woningen

Volgens de huidige wetten en regelgeving is het verplicht jouw woonhuis te voorzien van rookmelders. Op iedere woonverdieping en in iedere besloten ruimte waar een vluchtroute doorheen loopt, dient een rookmelder te zijn geïnstalleerd. Zo krijg je snel een waarschuwing bij rook of brand.

Een brandmeldinstallatie is daarom ook maatwerk. Wij adviseren je graag over de beveiligingsmogelijkheden voor jouw woning zodat deze voldoet aan de huidige wetten en regelgeving.

Meer informatie

Is je interesse gewekt en wil je meer weten over brandbeveiliging voor jouw woning of bedrijfspand? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij voorzien je graag van meer informatie!

Christianen_Beveiling_Camerasystemen_afb_2
Christianen_Beveiliging_footer_contact

Voor meer informatie, neem vrijblijvend contact op via ons telefoonnummer of stuur een mail!