Skip to main content
Toegangsbeveiliging_icoon_wit

Toegangscontrolesystemen

Wil je gecontroleerd je woning of bedrijfspand laten betreden? Wij geven je graag een goed advies
Bekijk al onze diensten

Toegangscontrole

Wij beschikken over diverse toegangscontrolesystemen waarmee jijzelf kan bepalen welke personen toegang hebben tot jouw pand. Zo kan gewerkt worden met een kaart of druppel waarop een eigen identieke code geprogrammeerd staat. Deze kaart of druppel wordt voor een kaartlezer gehouden. Herkent het paneel de gepresenteerde code, dan gaat de deur open. Uiteraard kan hierbij ook gewerkt worden met een cijfercode, vingerscan of gezichtsherkenning.

CB_Toegangscontrolesystemen
Christianen_Beveiliging_Toegangscontrolesystemen_02

Aanwezigheidsregistratie

Aanwezigheidsregistratie gaat nog een stapje verder dan toegangsbeveiliging. Hiermee wordt namelijk niet alleen gecontroleerd toegang verleend, maar heb je  ook inzicht in de aanwezigheidsstatus van alle aanwezigen. Bovendien kun je logbestanden inzien en bij calamiteiten direct achterhalen wie aanwezig is. Daarnaast kan de aanwezigheid van medewerkers inzichtelijk worden gemaakt op een beeldscherm.

Meer informatie

Een toegangscontrolesysteem is maatwerk, wij denken daarom graag met je mee. Geef jouw wensen aan ons door en wij informeren je graag over de beveiligingsmogelijkheden.

Christianen_camerasystemen_03
Christianen_Beveiliging_footer_contact

Voor meer informatie, neem vrijblijvend contact op via ons telefoonnummer of stuur een mail!