Skip to main content
Tereinbeveiliging_icoon_wit

Terreinbeveiliging

Jouw terrein of buitenverblijf beveiligen middels grond- en/of dakdetectie? Wij geven graag een goed advies
Bekijk al onze diensten

Druklussystemen

Jouw terrein beveiligingen tegen ongenode gasten? Met een druklussysteem van Christianen Beveiliging beveilig je jouw buitenschil en kunnen indringers al gedetecteerd worden voordat ze bij jouw pand zijn aangekomen. Dit systeem is een zogenaamd hydraulisch gronddetectiesysteem en kan in elke bodemsoort zoals gras, klinkers en asfalt aangelegd worden. Het systeem meet trillingen en drukverschillen in de grond. Komt iemand ongevraagd op het terrein, dan wordt een alarm afgegeven en deze kan doorgestuurd worden naar de Particuliere Alarm Centrale (PAC). Heb je beveiligingscamera’s, dan kan de meldkamer meekijken en direct de surveillance of politie langs sturen. Het druklussysteem geeft je een veilig en vertrouwd gevoel.

CB_Toegangscontrolesystemen

Drukmatten

Dit systeem bestaat uit een detectiemat die zowel in de grond als op het dak gelegd kan worden. Het systeem wordt geactiveerd door drukverschillen die ontstaan wanneer een persoon over de drukmatten loopt. De drukmat is UV bestendig en in de mat zitten glasvezels verwerkt. Bij betreding van de drukmat zal het lichtspectrum veranderen en volgt onmiddellijk een alarmmelding. Dit nog voordat de inbreker schade heeft aangericht aan jouw pand.

Meer informatie

Wil je jouw terrein beveiligen middels grond- en/of dakdetectie? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij voorzien je graag van meer informatie over dit hightech beveiligingssysteem!

Christianen_Beveiliging_terreinbeveiliging_03
Christianen_Beveiliging_footer_contact

Voor meer informatie, neem vrijblijvend contact op via ons telefoonnummer of stuur een mail!