Skip to main content
Service_en_onderhoud_icoon_wit]

Service en onderhoud

24 uur per dag en 7 dagen in de week een beroep op ons doen? Sluit een servicecontract af bij Christianen beveiliging
Bekijk al onze diensten

24 uursservice

Onze dienstverlening stopt niet op het moment dat uw beveiligingssysteem is geïnstalleerd. 24 uur per dag en 7 dagen in de week een beroep op ons doen? Sluit een servicecontract af en wij streven ernaar om binnen 12 uur na de melding een tijdelijke of definitieve oplossing te verzorgen. Daarnaast bieden wij niet alleen hulp bij acute storingen, ook voor preventief onderhoud en kleine aanpassingen kun je bij ons terecht.

Christianen_Beveiliging_service_onderhoud_afb_1
Christianxen_Beveiliging_service_onderhoud_afb_2

Preventieve controles

Wij controleren één keer per jaar het systeem op locatie: dit noemen we een preventieve controle. Hierin wordt jouw beveiligingsinstallatie op alle kritische punten nagelopen en controleren we of alle melders nog correct werken. Zijn in tussentijd je meubels verplaatst of heeft er een verbouwing plaatsgevonden? Deze veranderingen kunnen leiden tot een nieuwe afstelling van jouw systeem. Wij adviseren je om preventieve controles minimaal één keer per jaar te laten uitvoeren. Wanneer jouw systeem moet voldoen aan verzekeringseisen, is één inspectie per jaar verplicht.

Meer informatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden wat betreft de service en onderhoud die Christianen beveiliging te bieden heeft? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij kunnen je voorzien van meer informatie én wij kunnen je een scherp voorstel doen voor een service- en/of onderhoudscontract!

Christianen_Beveiling_Camerasystemen_afb_3
Christianen_Beveiliging_footer_contact

Voor meer informatie, neem vrijblijvend contact op via ons telefoonnummer of stuur een mail!